RISTEILYT

Risteilyt Venäjän joilla ja järvillä ovat nautiskelijan luksuslomia. Matkan hintaan sisältyy runsaat ateriat kolme kertaa päivässä ja päivittäin pysähdytään matkan varrella olevissa kaupungeissa ja kylissä. Myös retkiohjelma sisältyy matkan hintaan. Risteilyn aikana laivalla on runsaasti ohjelmaa kuten mielenkiintoisia luentoja, konsertteja, musiikkiesityksiä, viihdeohjelmaa, kursseja ja ohjattua aamuvoimistelua. Viihtyisät jokilaivat ovat 3-4-kerroksisia, kaikissa hyteissä on maisemaikkuna, wc, suihku ja ilmastointi. Jokiristeily on erilainen, miellyttävä ja helppo tapa tutustua suuren naapurimaamme nykyarkeen, historiaan ja maisemiin, syvemmin kuin ennen. Risteilyn jokaisena päivänä edessä on uusi elämys.

VOLGAN RISTEILY Kazanista Astrahaniin

Risteily alkaa Tatarstanin pääkaupungista Kazanista, josta matka jatkuu viihtyisällä jokiristeilijällä pitkin Äiti Volgaa aina Kaspian meren suistoon Astrahaniin asti. Matkalla Samaran miljoonakaupungissa laskeudutaan maan alle Stalinin bunkkereihin ja Volgan mutkassa sijaitsevassa Volgogradissa (ent. Stalingradissa) vierailemme vaikuttavalla Mamajev kurgaanilla ihailemassa valtavia ja koskettavia Toisen maailmansodan muistomerkkejä. 

 

LAATOKAN VANHA VALAMO

Valamo lumoaa saarella kävijät kauneudellaan ja historiallaan. Risteily alkaa Pietarista jonne kuljetaan nopealla Allegro-junalla. Laivamatka Valamoon kestää yön yli  ja perillä on koko päivä aikaa tutustua oppaiden johdolla saaren luontoon sekä komean luostarin nähtävyyksiin.


PIETARI-VALAMO VIISUMIVAPAASTI

Häikäisevä Pietari ja lumoava Valamo samalla matkalla. Pietariin tutustutaan kaupunkikiertoajelulla ja käydään tsaariperheen Talvipalatsissa sijaitsevassa Eremitaasin taidemuseossa. Valamossa on koko päivä aikaa tutustua saaren luontoon ja luostarin nähtävyyksiin. Kaikki  matkat tehdään viisumivapaasti laivalla. 

 

Pietari-Neva-Syväri-Kiži-Valamo

Risteily alkaa Pietarista jonne matkataan ensin junalla. Nevajokea pitkin risteillään Laatokalle, Syvärille ja Ääniselle.  Reitille mahtuu runsaasti nähtävää: maailman kauneimpien saarten joukkoon lukeutuva Valamo, suomalaisille mielenkiintoiset Petroskoi ja Syväri sekä Äänisen aallot ja Kižin kuuluisat puukirkot. 
TSAARIEN VESITIE   Moskovasta Pietariin

Jo tsaarit haaveilivat tästä reitistä, mutta Pietari Suuren  kunnianhimoinen kanavahanke valmistui lopullisesti vasta Stalinin kaudella. Risteilyreitin varrella on kymmeniä  vesisulkuja, kaupunkeja ja luostareita. Ppietaiin matkataan Suomesta junalla tai bussilla ja Moskovasta palataan Suomeen Tolstoi-yöjunalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Tai varaa suoraan täältä!