Petroskoi, hotelli Onezhskij Zamok (Äänislinna)

Uusi hotelli kaupungin keskustassa rauhallisella ja luonnonläheisellä paikalla. Hyvät kulkuyhteydet ja ympäristössä loistavat ulkoilumaastot, Ääninenkin aivan vieressä.

Kuusi kerrosta, huoneet sisustettu  karjalaiseen tyyliin. Jokaisessa huoneessa on jääkaappi, mini-baari, TV, puhelin,Wi-Fi. Hotellissa on 32 mukavaa eritasoista huonetta:

  • Äänisen helmi, yksi kahden hengen huone, VIP-luokkainen kahdenhengen huone parisängyllä ja nahkasohvalla (toimii lisävuoteena). Huoneessa on 2 nojatuolia, valaisimet, kaappi, työpoytä, TV, mini-baari, puhelin, kaikki mukavuudet
  • Prestiisi (double) kuusi kahden hengen huonetta, Standart-luokkainen kahdenhengen huone parisängyllä ja sohvalla (toimii lisävuoteena). Huoneessa on valaisin, 2 yöpöytää, työpöytä, TV, jääkaappi ja kaikki mukavuudet.
  • Prestiisi (twin) 12  kahden hengen huonetta, Standart-luokkainen kahdenhengen huone eri sängyillä. Huoneessa on valaisin, 2 yöpöytää, työpöytä, TV, jääkaappi ja kaikki mukavuudet.
  • Comfort 10 kahden hengen huonetta,  joista 5 huonetta on mansardikerroksessa ja 1 invavarustettu huone. Huoneet ovat eri sängyillä. Huoneessa on valaisin, 2 yöpöytää, työpöytä, TV, jääkaappi, puhelin ja kaikki mukavuudet.
  • Comfort yksi kahden hengen huone (saa käyttää yhdenhengen huoneena). Huoneessa on parisänky, valaisin, yöpöytä, työpöytä, TV, jääkaappi ja kaikki mukavuudet.
  • Perhehuone 1x3H. Huoneessa on 3 eri sänkyä, valaisin, yöpöytä, työpöytä, TV, jääkaappi, puhelin ja kaikki mukavuudet.

Muut palvelut hotellissa: ravintola, uima-allas, suomalainen sauna, jonka tiloissa on karaokelaite.

Osoite ulitsa Fedosovoi 44, Puh. +7 814 774 999

http://onegozamok.ru

Pakettimatka