Jokiristeilyt\Kollaasit\Laatokan Helmet 1 - nettiin.jpg

Pietari-Syväri-Sortavala-Valamo-Konevitsa-Pietari, 5 pv

Risteilyyn Euroopan suurimmalle järvelle, Laatokalle, mahtuu runsaasti kaunista ja mielenkiintoista nähtävää, mm. ainutlaatuinen Konevitsan luostarisaari, luonnonkaunis ja komea Valamo, muistojen Sortavala ja siellä upeat Ruskealan marmorilouhokset, suurten muistojen Syvärijoki sekä historiaa henkivä Aleksanteri Syväriläisen luostari. 

Risteily viihtyisällä ja hyvätasoisella jokilaivalla alkaa Pietarista, jonne matkaamme nopealla Allegro-junalla. Junan kyytiin voi nousta myös Lahdesta, Kouvolasta ja Vainikkalasta.

Risteilyn hintaan sisältyvät herkulliset täysihoitoruokailut laivalla, päivittäiset pysähdykset reitin mielenkiintoisissa kohteissa ja suomeksi opastetut retket sekä runsas ohjelmatarjonta laivalla.
 

  • Valamon ja Konevitsan luostarisaaret tutustuttavat monipuolisesti ortodoksiseen kulttuuriin ja luostarilaitoksen toimintaan niin historiassa kuin nykypäivänä.
  • Sortavala oli Suomen suosituimpia matkailukeskuksia 1930-luvulla ja lähes kaikki sen vanhat suomalaiset rakennukset ovat säilyneet edustaen tyyleiltään kansallisromantiikkaa, funkkista ja kaunista puurakentamisen taitoa.

Risteilyn (juna-laivamatka) hintaan sisältyy: junamatkat Allegrolla Helsingistä Pietariin ja takaisin, risteily kahden hengen hytissä,  suomenkieliset retket matkaohjelman mukaisesti, täysihoitoateriat laivalla, kaupunkikierros Pietarissa, kuljetukset Pietarissa rautatieasemalta jokisatamaan ja jokisatamasta rautatieasemalle, viihdeohjelma laivamatkoilla sekä matkanjohtajan palvelut.

Risteilypaketin voi ostaa myös Pietarista alkaen tai vaikka yhdistää sen Pietarin lomaan.

Alla oleviin hintoihin lisätään maksu viisuminhankinnasta 35 €/henkilö.

Venäjän viisumin hankintaan tulee varata aikaa vähintään 8 päivää.

 

Pikahaku