Pietari\Laiva kollaasi - 2 - pieni.jpg

Viisumivapaat laivamatkat Helsingistä Pietariin

Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin St.Peter Linen m/s Princess Marialla kuljettaa matkailijat vaivattomasti naapurimme kukoistavaan miljoonakaupunkiin, jonka kulttuurielämästä ja huvituksista löytyy jokaiselle jotakin. Korkeatasoiset teatterit, mielenkiintoiset museot ja kukoistava klubielämä tuovat mukavaa vaihtelua arkiseen aherrukseen. Matkalla yhdistyvät kaupunkiloman ja risteilyn parhaat puolet. Laivan hyvätasoiset ravintolat, viihdeohjelma, ostosmahdollisuudet ja saunaosasto varmistavat laivalla viihtymisen.

Risteilyillä matkataan yön yli Pietariin, vietetään päivä Pietarissa ja palataan taas yön yli laivalla aamuksi Helsinkiin

  • Päivä Pietarissa -risteilyn pituus on 1,5 vuorokautta. St. PeterLinen M/S Princess Maria lähtee Helsingistä illalla klo 18 ja on perillä Pietarissa seuraavana aamuna klo 9.30. Perillä jää aikaa viettää Pietarissa kokonainen päivä oman maun ja mieltymysten mukaan. Paluumatkalle laiva lähtee Pietarista klo 19 ja on perillä Helsingissä seuraavana aamuna klo 8.00. Lue täältä lisää risteilyistä!

Laiva-hotellimatkoilla vietetään kaksi yötä laivassa ja kaksi yötä hotellissa Pietarissa. Perillä jää runsaasti aikaa nauttia nähtävyyksistä ja kulttuuritarjonnasta

  • Ohjelmalliset valmismatkat ovat viikonloppumatkoja torstai-illasta maanantaiaamuun. Hintaan sisältyy kaupunkikiertoajelu ja Eremitaasi suomeksi opastettuna. Valmismatka on vaivaton ja turvallinen valinta. Lue täältä lisää valmismatkoista!

  • Laiva-hotellimatka on omatoimisen matkaajan valmispaketti Pietariin. Lähdöt joka toinen päivä Helsingistä laivan aikataulun mukaisesti. Hotellit sijiatsevat Pietarin keskustassa lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä. Lue täältä lisää omatoimimatkoista!

Tutustu St. PeterLinen laivoihin, katso video


M/s princess Maria lopettaa liikennöinnin 6.11. risteilyn jälkeen.

Uusi risteilykausi Pietariin käynnistyy keväällä 5.4.2017 ja tuolloin viisumivapaat risteilyt myös pitenevät eli laivalla ollaan 2 yötä ja perillä Pietarissa 1 yö. 
Pietarissa voi yöpyä joko laivalla tai hotellissa.
Lähdöt Helsingistä keskiviikkoisin m/s Princess Anastasialla, paluu Helsinkiin lauantaiaamuna.

 


 

 

Pikahaku