Pietari\Laiva kollaasi - 2 - pieni.jpg

Lähde nyt risteilylle Helsingistä Pietariin ilman viisumia!

St. PeterLinen m/s Princess Maria lähtee Helsingistä illalla ja on Pietarissa seuraavana aamuna. Perillä jää aikaa viettää Pietarissa kokonainen päivä oman maun ja mieltymysten mukaan. Paluumatkalle laiva lähtee Pietarista klo 19.00 ja on perillä Helsingissä seuraavana aamuna klo 8.00. Kansainvälinen suurkaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Nauti merimatkan aikana laivan herkullisista ruuista ja upeasta showsta, joka tuo lavalle kansainvälisiä ja venäläisiä esiintyjiä. Pistäydy myös Sea shopissa tekemässä löytöjä niin matkamuistoiksi kuin tuliaisiksi. Vinkki! Jos haluat matkustaa entistäkin mukavammin, suosittelemme varaamaan A-Premium, Commodore tai DeLuxe-hytin, joissa hytin hintaan sisältyy deluxe-aamiainen laivan a´la cartessa.

Pietarin satamasta on St. Peter Linen bussikuljetus kaupungin keskustaan noin 30 minuutin välein. Bussi pysähtyy muutamilla vakiopysäkeillä Pietarin keskustassa. Kuljetus sisältyy alla oleviin hintoihin.

Tutustu St. PeterLinen laivoihin, katso video! 
Risteilyvarausta tehtäessä tarvitaan matkustajista seuraavat tiedot:
  • suku- ja etunimi
  • syntymäaika
  • syntymäpaikka
  • kansalaisuus
  • passin numero ja
  • passin viimeinen voimassaolopäivä
    Huom! Passin tulee olla voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen
_______________________________________________________________________

Alla olevat hinnat ovat per henkilö B4-lk hytissä (kun matkustajia on hytissä 4).
Lisää hyttivaihtoehtoja löytyy "varaa nyt" -painikkeen alta.

Hintaan sisältyy: laivamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki valitussa hyttiluokassa, shuttle-bussikuljetus Pietarissa, satamamaksut ja polttoainelisämaksu.

Pikahaku