Jokiristeilyt\Kollaasit\Kollaasi 1.jpg

Lähde risteilemään mukavilla jokialuksilla pitkin valtavan Venäjän jokia ja järviä. Ikimuistoisen matkan hintaan sisältyvät herkulliset ja runsaat täysihoitoateriat kolme kertaa päivässä. Päivittäin pysähdytään luonnonkauniin reitin varrella olevissa korunkauniissa venäläiskaupungeissa ja jokivarsien kylissä. Myös mielenkiintoinen retkiohjelma pysähdyspaikkakunnilla sisältyy matkan hintaan. Risteilyn aikana laivalla on runsaasti ohjelmaa kuten korkeatasoisia konsertteja ja musiikkiesityksiä, viihdeohjelmaa, kursseja ja ohjattua aamuvoimistelua. Viihtyisät jokilaivat ovat 3-4 -kerroksisia, kaikissa hyteissä on maisemaikkuna, wc, suihku ja ilmastointi. Jokiristeily on erilainen, miellyttävä ja helppo tapa tutustua suuren naapurimaamme nykyarkeen, historiaan ja maisemiin, syvemmin kuin ennen. Risteilyn jokaisena päivänä edessä on uusi elämys.

LAATOKAN VANHA VALAMO

Valamon saaristo luostareineen lumoaa kävijät kauneudellaan ja historiallaan. Laatokan risteily alkaa Pietarista, jonne voi matkustaa helposti nopealla Allegro-junalla. Laivamatka Valamoon kestää yön yli ja perillä on koko päivä aamusta iltaan asti aikaa tutustua oppaiden johdolla saaren kuvankauniiseen luontoon sekä komean luostarin ainutlaatuisiin nähtävyyksiin. Lue lisää..

PIETARI-VALAMO VIISUMIVAPAASTI

Häikäisevään Pietariin ja lumoavaan Valamoon on nyt mahdollista ihastua samalla matkalla. Ensin viisumivapaa laivamatka M/S Princess Anastasialla Pietariin, josta matka jatkuu toisella laivalla Valamoon pitkin Nevajokea ja yli suuren Laatokan. Perillä Valamossa on koko päivä aamusta iltaan asti aikaa tutustua saaren kuvankauniiseen luontoon ja komean luostarin nähtävyyksiin. Paluumatkalla Pietarissa yöövytään yksi yö hotellisa ja tutustutaan kaupungin nähtävyyksiin. Helsinkiin palataan sitten taas yön yli laivalla.  Lue lisää..

LAATOKAN RISTEILYT Valamo-Konevitsa

Pietari-Nevajoki-Konevitsa-Valamo-Sortavala-Pellotsaari-Pietari

Lähde nyt unohtumattomalle laivamatkalle Nevajokea pitkin Euroopan suurimmalle järvelle, Laatokalle. Reitille mahtuu runsaasti kaunista ja mielenkiintoista nähtävää, mm. ainutlaatuinen Konevitsan luostarisaari, luonnonkaunis ja komea Valamo, muistojen Sortavala ja siellä upeat Ruskealan marmorilouhokset, Pellotsaaren kaunis luontokohde metsäpolkuineen. Syyskuun matkalla nähdään myös Syväri sekä Aleksanteri Syväriläisen luostari. Lue lisää..
 

LAATOKAN JA ÄÄNISEN RISTEILYT

Pietari-Neva-Valamo-Syväri-Kiži-Mandrogi-Pietari

Kesäinen risteily Euroopan suurimmille järville alkaa Pietarista, jonne matkustetaan ensin nopealla Allegro-junalla. Nevajokea pitkin risteillään Laatokalle, Syvärille ja Ääniselle. Reitille mahtuu runsaasti nähtävää: maailman kauneimpien saarten joukkoon lukeutuva Valamon luostarisaaristo, suomalaisille mielenkiintoiset Syvärijoki sekä Äänisen aallot ja Kižin kuuluisat puukirkot. Lue lisää..
 

TSAARIEN VESITIE Moskovasta Pietariin

Moskova-Uglitš-Jaroslavl-Goritsy ja Kirillov-Kiži-Mandrogi-Pietari

Jo tsaarit haaveilivat tästä reitistä, mutta Pietari Suuren kunnianhimoinen kanavahanke valmistui lopullisesti vasta Stalinin kaudella. Risteilyreitin varrella on kymmeniä korkeita vesisulkuja, korunkauniita ikivanhoja kaupunkeja ja tunnelmallisia luostareita. Pietariin matkustetaan Suomesta nopealla Allegro-junalla tai bussilla ja Moskovasta palataan mukavasti Suomeen Tolstoi-yöjunalla. Lue lisää..

RISTEILYT Äiti Volgalle

Kazan - Astrahan

”Volga, Volga villinä ja vapaana”. Joen törmällä ovat historiaa tehneet niin venäläiset, mongolit, tataarit kuin viikingitkin. Tarunhohtoisen kaunis Kazan on tataarikulttuurin tärkein keskus. Samarassa Stalinin bunkkerit ja Volgogradissa monumentaalinen Äiti Venäjä -patsas muistuttavat toisen maailmansodan taisteluista. Risteilyn varrelle mahtuu nähtävää, joiden kautta saa vahvan läpileikkauksen naapurimaan historiaan ja nykypäivään. Lue lisää..

Kazan - Perm

Lähde mukaan unohtumattomalle jokiristeilylle Uralille, Kazanista Permiin! Matka alkaa Tatarstanin pääkaupungista Kazanista, josta risteilemme pitkin Volgaa ja Kamajokea Uralin seuduille Permiin. Matkalla syvällä Venäjällä pysähdymme Jelabugan ja Sarapulin kaupunkeihin ja Permissä teemme kokopäiväretken tutustuen Suksunin uralilaisasutuksiin, Plakunin vesuputouksiin ja Kungurin jääluoliin. Lue lisää.. 

Ylä-Volgan risteily

Lähde nyt unohtumattomalle laivamatkalle syvälle Venäjälle, risteilemään Ylä-Volgalle kauas Nižni Novgorodiin asti. Kauniin reitin varrella ovat Laatokka, Syväri, Ääninen, Volga-Baltian kanava, kymmeniä kanavasulkuja, valtava Volga. Tunnelmallisia luostareita, vanhoja Venäjän Kultaisen kehän kaupunkeja ja suuria miljoonakaupunkeja kuten matkan päätteeksi Moskova. Lue lisää.. 

 

Pikahaku