Jokiristeilyt\Kollaasit\Laatokan Helmet 1 - nettiin.jpg

Lähde nyt unohtumattomalle laivamatkalle Nevajokea pitkin Euroopan suurimmalle järvelle, Laatokalle. Reitille mahtuu runsaasti kaunista ja mielenkiintoista nähtävää, mm. ainutlaatuinen Konevitsan luostarisaari, luonnonkaunis ja komea Valamo, muistojen Sortavala ja siellä upeat Ruskealan marmorilouhokset, Pellotsaaren kaunis luontokohde metsäpolkuineen. Syyskuun matkalla nähdään myös Syväri sekä Aleksanteri Syväriläisen luostari.
 

  • Valamon ja Konevitsan luostarisaaret tutustuttavat monipuolisesti ortodoksiseen kulttuuriin ja luostarilaitoksen toimintaan niin historiassa kuin nykypäivänä.
  • Sortavala oli Suomen suosituimpia matkailukeskuksia 1930-luvulla ja lähes kaikki sen vanhat suomalaiset rakennukset ovat säilyneet edustaen tyyleiltään kansallisromantiikkaa, funkkista ja kaunista puurakentamisen taitoa.
  • Pellotsaari on luontomatkailukohde Laatokan pohjoisosassa. Siellä on säilynyt jonkin verran vanhan suomalaisasutuksen perustuksia.

Risteilyn (juna-laivamatka) hintaan sisältyy: junamatkat Allegrolla Helsingistä Pietariin ja takaisin, risteily kahden hengen hytissä,  suomenkieliset retket matkaohjelman mukaisesti, täysihoitoateriat matkaohjelman mukaisesti, kaupunkikierros Pietarissa, kuljetukset Pietarissa rautatieasemalta jokisatamaan ja jokisatamasta rautatieasemalle, viihdeohjelma laivamatkoilla, suomalainen matkanjohtaja.

Junaan voi nousta myös väliasemilta eli Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta.

Risteilypaketin voi ostaa myös Pietarista alkaen tai vaikka yhdistää sen Pietarin lomaan.

Alla oleviin hintoihin lisätään maksu viisuminhankinnasta 35 €/henkilö.

Venäjän viisumin hankintaan tulee varata aikaa vähintään 8 päivää.

2018 matkapäivät: 25-29/6, 13-17/8 (ennakkotieto)

 

Pikahaku