Uutiset

Karjala\Tasavalta\Valamo\Valamo - kollaasi - pienin.jpg

Matkan Pietariin voi taittaa Allegro-junalla nopeasti ja vaivattomasti. Helsingistäkin junamatka kestää vain reilut 3 tuntia.  Pietarissa ehditään tehdä myös kiertoajelu tämän Pohjolan Venetsian tärkeimmille nähtävyyksille, ennen kuin lähdetään kohti jokisatamaa. Laivaristeily Laatokan Valamoon alkaa illalla Nevajoelta ja etenee suviyössä ohi Pähkinälinnan laajalle Laatokan merelle. Aamuksi saavutaan kauniille ja tunnelmalliselle Valamon luostarisaarelle, jossa vietetään koko päivä tutustuen tämän vaikuttavan saaren ja sen loistokkaan luostarin nähtävyyksiin.

Risteilypaketin hintaan sisältyy: Junamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki, kiertoajelu Pietarissa, kuljetukset Pietarin jokisatamaan ja satamasta rautatieasemalle, laivamatkat Pietari-Valamo-Pietari kahden hengen hytissä, täysihoitoruokailut laivalla (2 illallista, 2 aamiaista ja 1 lounas), Valamossa opastettu kävelyretki Niikkananlahden ympäristön skiitoille ja saaren kalliorannoille sekä laivaretki pääluostarille sekä laivan viihdeohjelma.

Lisämaksusta:  Venäjän viisumin hankinta 35 €, matkavakuutus alk. 18 €, yhden hengen hytti laivalla +50 % risteilyn hinnasta.

Junaan voi nousta myös väliasemilta eli Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta ilmoittamalla siitä etukäteen matkatoimistoon.

Risteilypaketin voi ostaa myös Pietarista alkaen tai vaikka yhdistää sen Pietarin lomaan.

Alla oleviin hintoihin lisätään viisumin hankinnasta 35 euroa/henkilö.

2018 matkapäivät: 15-17/6, 27-29/7, 24-26/8 (ennakkotieto)

 

Pikahaku