Kiertomatkat\Kiova-Lvov - nettiin.jpg

 

 

Ohjelmaehdotuksia ryhmille:

1. pv
Tulo lentäen Kiovaan, bussikuljetus hotelliin ja illallinen.

2. pv
Aamiaisen jälkeen kaupunkikierros, jonka aikana vieraillaan Pyhän Sofian katedraalissa. Tämä Kiovan vanhin säilynyt kirkko rakennettiin Kiovan suuriruhtinaan Jaroslav Viisaan käskystä jo vuonna 1037 kunnianosoituksena kristinuskoa kohtaan. Suuriruhtinas itse on haudattu tähän kauniiden freskojen ja kolmentoista kultaisen kupolin koristamaan katedraaliin. Kierros jatkuu kävellen pitkin kaunista, kapeaa ja kiemurtelevaa katua nimeltä Andrijski Uzviz. Tätä yhtä Kiovan vanhinta katua kutsutaan myös Kiovan Montmartreksi ja sen varrelta löytyy gallerioita, putiikkeja ja matkamuistokojuja. Lounas nautitaan perinteisessä ukrainalaisessa ravintolassa. Vierailu  Kiovan luolaluostarissa eli Lavrassa,jonka kristinuskoa levittäneet munkit perustivat jo vuonna 1051. Alueella on kilometreittäin sokkeloisia luolastoja joissa munkit asuivat katakombeissaan sekä lukuisia kirkkoja, mielenkiintoisia museoita ja muinaisten munkkien muumioita lepäämässä sarkofageissaan. Illalla bussikuljetus rautatieasemalle, josta yöjunalla Lvoviin.

3. pv
Aamulla tulo Lvoviin, aamiainen ja kaupukikiertoajelu, jonka iakana tutustutaan  kaupungin keskiaikaiseen osaan,Johannes Kastajan ja Neitsyt Marian goottilaistyyliseen katedraaliin ja renessanssityylisiin Pyhän Nikolain-, Pyhän Onufriuksen-, Pyhän Andrein- sekä Pyhän Paraskevan kirkkoihin. Näemme myös Itävalta-Unkarin aikaisen pääkadun, Toriaukion sekä Lytshakivin hautausmaan,jossa on noin 1500 ainutlaatuista monumenttia ja veistosta. Majoittuminen hotelliin, jossa lounas. Loppuiltapäivä vapaata.

4. pv
Aamiaisen jälkeen jatketaan kaupunkiin tutustumista ja käydään kaupungintalossa,jonka tornista kauniit näköalat yli kaupungin. Tutuiksi tulevat myös Latinalainen goottikatedraali, Bernardiinilaisten barokkikatedraali sekä jesuiittojen ja dominikaanien katedraalit. Myös käynnit kuuluisassa Kultaisen ruusun synagogassa sekä kaupungin vanhoilla puolustuslinnoituksilla kuuluvat päivän ohjelmaan. Iltapäivällä vapaa-aikaa. Illallinen hotellilla.

5. pv
Aamiainen. Kuljetus lentokentälle, josta lentäen Kiovan kautta Helsinkiin.


Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Pikahaku