Skip to main content

Sakkola, Lomakylä Green Village

Osoite Petrovskaja volostj (ent. Hovinkylä), vblizi der. Ovragi
puh./faksi +7 812 79 62 246, 115 2080

www.greenvillage.ru  

Sijainti Suvantojärven (Ozero Suhodoljskoe) tuntumassa, lähellä Kiviniemeä. Valmistunut 2002. Baari-kahvila ja ravintola 200 hengelle. Erillinen saunarakennus, jossa uima-allas (25 m), poreallas, kuntosali, solarium, suomalainen ja turkkilainen sauna, naisten ja miesten pukuhuoneet. Saunasta lisämaksu. Venäläinen tilaussauna, jossa kastautumisallas (jääkylmä vesi) ja pienempi lämminvesiallas, oleskelutila noin 20 hengelle (pöytä, takka) ja venäläinen biljardipöytä.

Oma uimaranta 700 m hotellilta. Rannalla vuokrattavana veneitä, katamaraaneja, vesiskoottereita, telttakahvila-baari. Talvella luistinrata ja hiihtolatuja. Pöytätennis. Lähellä sijaitsee Korobitsinon laskettelukeskus.

Hotelli
13 kahden hengen huonetta (erilliset vuoteet) ilman mukavuuksia ja 4 huonetta joissa parivuode, wc ja suihku. Yhteiskäytössä olevia suihkuja ja vessoja on useita.

Mökit 6:lle
15 kpl Pinta-ala 101 m², alhaalla 2 makuuhuonetta ja ylhäällä yksi, 2 lisävuodetta mahtuu. Tupa, keittosyvennys, jääkaappi, takka, tv, wc, suihku/höyrykaappi.

Mökit 4:lle
12 kpl Pinta-ala 127 m², yksi makuuhuone alhaalla ja yksi yläkerrassa, olohuoneessa sohva (lisävuode 2:lle), keittosyvennys, jääkaappi, tv, wc, suihku ja sauna.

Uusi hotelli
19 kahden hengen huonetta (erilliset vuoteet), 1 sviitti, jossa olohuone+makuuhuone. Kaikissa huoneissa suihku, wc ja tv.

 

Kartta