Skip to main content

Lviv

Olisiko kaupunkilomasen aika? Pidennä parilla päivällä viikonloppua ja lähde Ukrainaan, Lviviin. Lviv sijaitsee Länsi-Ukrainassa, lähellä Puolan rajaa. Se on perustettu vuonna 1256 ja sijaintinsa vuoksi se on yksi ukrainan eurooppalaisimpia kaupunkeja. Kautta vuosisatojen Lvivissä ovat asuneet rinta rinnan niin puolalaiset, juutalaiset, ukrainalaiset kuin saksalaisetkin. Kaupungin vanha keskusta on Unescon maailmanperintökohde.

Alla olevan matkapaketin hintaan sisältyy: majoitus hotellissa kahden hengen huoneessa (to-su 3 yötä), aamiaiset hotellissa (3), kuljetus tulopäivänä lentokentältä hotelliin, englanniksi opastettu kiertoajelu Lvivissa.

Lisämaksusta: matkalippujen varaukset lennot 35 €/henkilö ja bussiliput 10 €/henkilö, yhden hengen huone hotellissa 90 €, matkavakuutus alk. 18 €/henkilö, matkapapereiden postituskulut 12 €, lisäyöt Lvivissa ja lisäretket Lvivissä.
 

Ukraine International Airlinesilla on lentoja Helsingistä Kiovan kautta Lviviin 4-5 kertaa viikossa. Lentolippujen hinnat vaihtelevat päivämäärän, kellonajan ja varausasteen mukaan. Varaa lennot itse suoraan lentoyhtiön verkkosivulta www.flyuia.com tai anna meidän varata lentosi. Varausmaksuna veloitamme 35 euroa/henkilö.

Lviviin on myös hyvät junayhteydet Kiovasta ja Tallinnasta on bussiyhteys Latvian, Liettuan ja Puolan kautta Lviviin. Bussilippuja Tallinansta voi varata bussiyhtiöiden verkkosivulta eurolines.ee & ecolines.net ja myös www.matkahuolto.fi

www.touristinfo.lviv.ua
www.youtube.com/watch?v=Cbg4qJgyuN4

Kartta