Skip to main content

Tietosuoja

TIETOSUOJAILMOITUS

Rekisterinpitäjä Matka-Prima Oy vastaa sinusta keräämiensä henkilötietojen käsittelystä.

Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen on meille tärkeää ja noudatamme niiden käsittelyssä voimassa olevaa lainsäädäntöä.  Suojaa säätelee myös henkilötietolaki, joka on korvattu yleisellä tietosuojadirektiivillä (GDPR) 25. toukokuuta 2018. Alla on lueteltu, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, lähetä viesti osoitteeseen Matka-Prima Oy, Tanotorventie 18, 00420 Helsinki tai sähköpostilla matkaprima@primatours.fi . Puhelinnumeromme on 0207 689 970.

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään

Henkilötietoja, joita yrityksessämme käsitellään, ovat mm. nimi, syntymäaika, sukupuoli, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumeron. Useimmiten tarvitsemme myös passi- ja vakuutustiedot. Voimme myös käsitellä tietoja erityisruokavaliosta tai terveydentilasta, mikäli ne ovat tarpeen matkan toteuttamiseksi toiveesi mukaisesti.

Henkilökohtaiset tietosi luovutat meille itse verkkopalvelussamme matkavarauksen yhteydessä tai tilatessasi esimerkiksi uutiskirjeemme tai matkaesitteen. Tietoja vastaanotamme myös puhelimitse, sähköpostitse, jälleenmyyjiemme välityksellä tai henkilökohtaisella käynnillä toimistollamme.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään, jotta voimme toteuttaa matkatilauksesi sovitusti sekä pitämään sinut ajan tasalla nykyisistä matkoista ja muista vastaavista.

Henkilötietojesi käsittely voi tapahtua myös lakien ja asetusten velvoittamana tai mahdollisten ongelmien ja valitusten käsittelemiseksi.

Edellä mainittujen syiden lisäksi hyväksyt, että henkilötietojasi voidaan käyttää jäljempänä esitettyihin tarkoituksiin sekä tukemaan markkina- ja asiakasanalyysejämme, riskienhallintaa ja tilastoja, jotta voimme tarjota sinulle parempia matkatarjouksia ja parempaa palvelua.

Voimme myös käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tarjotaksemme erilaisia ​​palveluita ja/tai tuotteita, ellet ole kieltänyt suoramarkkinointia. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa esimerkiksi uutiskirjeen linkin kautta.

Kun annat tietoja terveydentilastasi, hyväksyt sen, että käsittelemme näitä henkilökohtaisia ​​tietojasi vain matkatilauksesi tai muun tilaamasi palvelun toteuttamiseen. Terveydentilaa koskevia tietoja ei koskaan käytetä tilastoihin, markkinatutkimuksiin tai markkinointiin.

Henkilötietojen tallentaminen

Tallennamme henkilökohtaisia ​​tietoja, mikäli se on edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi välttämätöntä. Normaalisti tallennamme henkilötietojasi kolmen vuoden ajan viimeisestä matkastasi tai muusta yhteydenotostasi. Kun olet tilannut uutiskirjeemme, tallennamme yhteystietosi toistaiseksi. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksen ja poistaa kaikki tiedot joko uutiskirjeessä olevasta linkistä tai ottamalla meihin yhteyttä edellä mainituilla tavoilla.

Joissakin tapauksissa voimme joutua tallentamaan tietoja pidemmälle ajanjaksolle, kun sitä edellyttää laki (esim. Kirjanpitolaki) tai esimerkiksi mahdollinen valituskäsittely.

Kuka voi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja

Henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme käsittelevät henkilötietojasi erilaisissa järjestelmäpalveluissa sekä hallinnollisissa palveluissa.  Meillä on heidän kanssaan erillinen sopimus henkilötietojen suojaamisesta.

Henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan myös käsitellä matkailualan sisällä, kuten lentoyhtiöissä, linja-autoyhtiöissä, hotelleissa ja matkakohteessa paikallisten yhteistyökumppaneittemme toimesta. Tällöin ainoastaan ​kulloinkin ​tarvittavat tiedot toimitetaan asianosaisille.

Henkilötietojen käsittely EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa maissa

Riippuen siitä, missä matkakohteesi sijaitsee ja mitä yhteistyökumppaneita käytämme, henkilötietojasi voidaan käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Vaikka matkan kohde olisi EU/ETA-alueella, esimerkiksi kuljetusyritykset ja hotellit voivat sijaita EU:n/ETA:n ulkopuolella. yhteistyökumppaneillemme luovutetaan vain matkan ja muiden palvelujen suorittamiseen tarvittavat tiedot.

Lähettämällä henkilötietosi meille, hyväksyt, että käsittelemme henkilötietojasi EU:n ja ETA:n ulkopuolella ja tiedät, että tietosuoja voi olla alhaisempi kuin EU:n ja ETA:n alueella.

Oikeutesi omiin tietoihisi

Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi meille antamiasi tietojen käsittelyyn.

Tämä tarkoittaa, että voit myös pyytää henkilötietoihisi oikaisua tai niiden poistamista. Tällainen pyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Tietosi tullaan korjaamaan tai poistamaan kuukauden kuluessa pyynnöstäsi. Jos sinulla on voimassaoleva matkavaraus, joka ei ole vielä toteutunut tai päättynyt tai josta on valituskäsittely tai vastaava kesken, niin tiedot poistetaan kuukauden kuluessa sen päättymisestä.

Voit kirjautua varausjärjestelmäämme verkkosivullamme www.primatours.fi  ”Omat varaukseni” linkin kautta sähköpostiosoitteellasi ja varauksen yhteydessä saamallasi salasanalla. Kirjautumalla voit katsoa henkilökohtaisia tietojasi, jotka tallennamme sinusta ja matkoistasi. Voit myös korjata ja päivittää tietoja. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja pyytää saada tutustua sinusta rekisteröityihin tietoihin, jotka lähetämme kuukauden sisällä pyynnöstä. Henkilötietoja koskevat pyynnöt voit lähettää myös tällä yhteydenottolomakkeella. 

Haluatko lisätietoja EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR)?

Tietosuojavaltuutetun verkkosivulla https://tietosuoja.fi/  on saatavilla runsaasti suomenkielistä tietoa.