Urheilumatkat Pietariin

Pietari on Venäjän tärkeimpiä urheilukaupunkeja. Sen jääkiekko- ja jalkapallo-joukkueet ovat Venäjän parhaimmistoa ja kaupungissa järjestetään vuosittain useita kansainvälisiä huippukisoja sekä Venäjän mestaruuskilpailuja.

Suosituimmat urheilulajit Venäjällä ovat jääkiekko, jalkapallo ja koripallo. Katsomoissa on usein kiihkeä tunnelma mutta varsinaista huliganismia esiintyy onneksi erittäin vähän.

KHL on Venäjällä pelattava jääkiekon ammattilaisliiga, jota seurataan tiiviisti Suomessakin liigaan osallistuvien suomalaispelaajien ja -valmentajien ansiosta.
SKA:n kiihkeätunnelmaiset kotiottelut pelataan Pietarin uudessa Jääpalatsissa, osoitteessa prospekt Pjatiletok 1. Hallia lähin metroasema on Prospekt Bolshevikov vain 190 m hallilta. Tarjoamme jääkiekon ystäville matkapakettia joko hotelli Moskovaan tai Dostojevskiin, jotka kumpikin sijaitsevat muutaman metropysäkin päässä peliareenalta.
SKA:n kotiotteluista Pietarissa löytyy lisätietoja verkosta:
www.newarena.spb.ru 
www.ska.ru/en

Venäjän jalkapallon mestaruussarjan viimekauden voittajan Pietarin Zenitin syyskaudesta odotetaan menestyksekästä. Pietarilaisilla jalkapallofaneilla ovat toiveet mestaruuden uusinnasta korkealla ja nostalgisella Petrovskin Stadionilla tunnelma on peleissä taatusti huippuluokkaa. Zenit osallistuu myös Eurooppa-liigaan (UEFA Europa League) ja näitäkin huippuotteluita pääsee seuraamaan Pietarissa. Jalkapallostadionin osoite on Petrosvkij ostrov 2. Lähin metroasema on Sportivnaja noin 240 m stadionilta.  Tarjoamme jalkapallon ystäville matkapakettia joko hotelli Marriotiin tai Sokos Hotel Palace Bridgeen, joista kummastakin on kävelymatka stadionille. Edullisempi majoituspaikka on esim. hotelli Moskova, josta pääsee kätevästi metrolla pelipaikalle. 
Zenitin kotiotteluista Pietarissa löytyy lisätietoa verkosta:

www.petrovsky.spb.ru  
www.fc-zenit.ru 

ja UEFA:n otteluista www.uefa.com 

Lähtekää omalla porukalla Pietariin katsomaan kansainvälistä huippu-urheilua.

Pyydä meiltä tarjous!

 

EHT-turnaus VENÄJÄ-SUOMI Pietarissa 16.12.2018

EHT-turnaus VENÄJÄ-SUOMI Pietarissa 16.12.2018

Suomen ja Venäjän välinen Euro Hockey Tour ottelu pelataan Pietarin uudella stadionilla, joka valmistui kesän 2018 jalkapallon MM-kisoihin. Stadionille mahtuu jopa 70 000 katsojaa. Viimeksi Suomi kohtasi Venäjän ulkoilmaottelussa vuonna 2012 Helsingin Olympiastadionilla. Silloin Venäjä oli parempi 2-0 lukemin. Lähde nyt siis Pietariin kannustamaan Suomi voittoon.


Tiedustelut ja varaukset täältä!

Alla oleviin hintoihin lisätään viisumimaksu 75 €/henkilö
Viisumin hankintaan tulee varata aikaa vähintään 8 päivää.

Otteluliput lisämaksusta 10-50 euroa sijainnin ja saatavuuden mukaan. 

 

kartta

Hotelli

Hotelli Moskva
Hotelli Moskva (Hotelli: 3+ )
Suuri hotelli Nevski Prospektin päässä Nevan rannalla noin 4 km Palatsiaukiolta. Rakennettu 1977 ja kunnostettu 2000-08. 8 kerrosta, 825 huonetta, joissa kylpy/suihku, wc, tv, jääkaappi, tallelokero,...